💰 Lige nu! Spar 15% ved tilmelding til nyhedsbrev 🏁 Lige nu 3-5 hverdages leveringstid 💯 100% sikker handel NYHED! Norske kunder kan betale moms her i butikken 💰 Lige nu! Spar 15% ved tilmelding til nyhedsbrev 🏁 Lige nu 2-4 hverdages leveringstid 💯 100% sikker handel NYHED! Norske kunder kan betale moms her i butikken 💰 Lige nu! Spar 15% ved tilmelding til nyhedsbrev 🏁 Lige nu 3-5 hverdages leveringstid 💯 100% sikker handel NYHED! Norske kunder kan betale moms her i butikken

Hej, jeg hedder susan!

Det er mig, der er hovedkvinden bag MinBlyant. 

Sammen med et lille team af skønne kvinder, der hovedsagelige står for al blyantstrykkeriet og pakkeriet, så tager jeg mig hovedsagelig af webshoppen, indkøb, kunderservice, specialordrer og selvfølgelig giver jeg den en skalle med i travle perioder.

Måden vi trykker navn og tekst på blyanter er med en analog,- og meget manuel trykkemaskine. Personligt har jeg min helt egen maskine, som dateres tilbage til 70’erne. Resten af teamet har nye maskiner,- selvom de stort set ikke afviger fra min den gamle 🙂

Det er ikke en topmoderne computerstyret-laser-high-tech-smart-maskine, som kan give dig alle mulige fede tryk af logoer og diverse designtryk på blyanter mm.

Det er helt ordinære “sætter”-bogstaver (gammelt ord, som avis-trykkere brugte) som vi nøjsomt – og helt enkeltvis ,- bogstav for bogstav, sætter i maskinen, og trykker dem ned i hver enkelt blyant – gennem noget farvet metalfolie med god gammeldags håndkraft.

Ikke alle tryk i blyanterne er ens, og ingen er perfekte, men vi sorterer rigtig mange fra, og jeg garanterer dig for, at du kun får de absolut pæneste af de  uperfekte tryk.

Nogle gange kan du endda for billige penge købe vores fejltryk, når funktionen er mere vigtig for dig end navnet på (farve)blyanten.

Herunder finder du en lille video, der viser, hvordan vi trykker blyanterne.

Tak fordi du læste med 🙂

da_DK