KLAR TIL SKOLESTART 💯 100% sikker handel 📦 Fri fragt ved køb over 499,- KLAR TIL SKOLESTART ✏️ HÅNDTRYKTE BLYANTER & FARVEBLYANTER MED NAVN 💯 100% sikker handel 📦 Fri fragt ved køb over 499,- KLAR TIL SKOLESTART ✏️ HÅNDTRYKTE BLYANTER & FARVEBLYANTER MED NAVN 💯 100% sikker handel 📦 Fri fragt ved køb over 499,-

Handelsbetingelser

MinBlyant

Østervej 2

DK-4960 Holeby

Tlf: 60 84 40 08

CVR.: DK27847684

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

MinBlyant.dk tager imod online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online. Der pålægges ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betaling af ordren bliver normalt først trukket fra din konto, når varen afsende, men i travle perioder forbeholder MinBlyant sig ret til at trække beløbet, såsnart din ordre er modtaget. Se herunder Retur og fortrydelsesret.

MinBlyant.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Produktion & Levering

MinBlyant.dk trykker alle ordrer indenfor 1-4 hverdage (man-fre) afhængig af sæson og travle perioder. Du kan se den aktueller leveringstid øverst på siden.

Ved forsinkelser i forhold til denne tidsfrist vil du yderligere blive kontaktet via email med information om, hvornår din ordre forventes afsendt.

Pt. sender MinBlyant.dk kun ordrer inden for Danmarks grænser.

Fra du får besked om, at din ordre er sendt, går der normalt 1-3 hverdage før du modtager den.

Ved bestilling i weekend eller på helligdage sendes varen afsted indenfor tidsfristen i den forløbende uge.

Alle varer leveres med PostNord.

Du vælger selv en af ovennævnte leveringsformer, når du går til kassen.

Retur og fortrydelsesret

Der ydes ikke returret på  special fremstillede blyanter, og det er således muligt for MinBlyant at tage forudbetaling – betaling med det samme, når du accepterer Handelsbetingelserne ved gennemførelse af ordren i webshoppen.

Der gives 14 dages returret på alle andre varer, der ikke er specialfremstillet til ordren (eksempelvis: viskelædere og blyantspidsere. Dvs. varer uden trykt tekst)

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse af ikke specialfremstillede varer skal meldes til MinBlyant.dk senest 30 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være modtaget hos MinBlyant.dk senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@minblyant.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til MinBlyant.dk at vurdere varens stand. Varen skal være i original emballage og være uåbnet.

Du kan ikke gøre din fortrydelsesret gældende ved at nægte modtagelse af pakken.

Kommer en ordre retur til MinBlyant.dk fordi, at du ikke har afhentet den eller nægtet at modtage den, vil du ikke automatisk blive refunderet penge for ordren.

Du skal kontakte MinBlyant.dk, hvis dette sker.

Du kan herefter vælge at få ordren fremsendt igen ved betaling af nyt fragtgebyr på kr. 70,00

Eller du kan vælge at vi kasserer dine blyanter.

 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til MinBlyant.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

MinBlyant.dk dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til:

MinBlyant

Østervej 2

4960 Holeby

 

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af MinBlyant.dk. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@minblyant.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 1-2 hverdage.

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.