KLAR TIL SKOLESTART 💯 100% sikker handel 📦 Fri fragt ved køb over 499,- KLAR TIL SKOLESTART ✏️ HÅNDTRYKTE BLYANTER & FARVEBLYANTER MED NAVN 💯 100% sikker handel 📦 Fri fragt ved køb over 499,- KLAR TIL SKOLESTART ✏️ HÅNDTRYKTE BLYANTER & FARVEBLYANTER MED NAVN 💯 100% sikker handel 📦 Fri fragt ved køb over 499,-

Hej, jeg hedder susan!

Det er  mig, der trykker navn på dine blyanter og farveblyanter. 

Og jeg er VILD med folietryk 🙂

MinBlyant åbnede officielt i 2021, og jeg har i skrivende stund trykket mere end 120.000 blyanter og farveblyanter, så jeg kan uden at ryste på hånden sige, at jeg ved hvad jeg laver 🙂

Folietrykte blyanter er kort sagt luksusudgaven af navneblyanter.

Måden jeg trykker navn og tekst på blyanterne er med en 100%  analog trykkemaskine, hvori jeg indsætter indsætter det bestilte navn – bogstav for bogstav.

Det tager tid at sætte navnet i maskinen, men til gengæld får du et meget flottere resultat end f.eks. graverede navneblyanter.

Ved gravering – oftest med lasergravering – fjernes det øverste lag i træet, og navnet fremstår derfor  i samme farve som dét træ, blyanten er fremstillet af.

Min trykkemetode består i,  at jeg med håndkraft trykker det indsatte navn ned i hver enkelt blyant igennem en tynd farvet folie. Folien smeltes dermed ind i blyanten og kan ikke slides af. Og resultatet er en helt unik håndtrykket blyant, som DU har designet.

Oftest er det metallic folie jeg bruger (kommer i mange farver), men jeg tilbyder også almindelige matte farvetryk til dine blyanter.  Du finder farverne under hver enkelt vare.

Jeg sælger IKKE blyanter uden tryk. Det lader jeg andre om. For jeg synes ganske enkelt ikke, at det er sjovt. Been there. Done that.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte mig. Ring, skriv eller chat! Jeg svarer altid, så hurtigt jeg kan.

Udover Minblyant.dk driver jeg også shoppen Kuglestagen.dk, hvor du kan designe din egen lysestage.