💰 Lige nu! Spar 15% ved tilmelding til nyhedsbrev 🗓️ Aktuel leveringstid 2-3 hverdage️ 🤙 Kundeservice tlf 6084 4008 🇳🇴 NYHED! Norske kunder kan betale moms her i butikken 💰 Lige nu! Spar 15% ved tilmelding til nyhedsbrev 🗓️ Aktuel leveringstid 2-3 hverdage 🤙 Kundeservice tlf 6084 4008 🇳🇴 NYHED! Norske kunder kan betale moms her i butikken 💰 Lige nu! Spar 15% ved tilmelding til nyhedsbrev 🗓️ Aktuel leveringstid 2-3 hverdage 🤙 Kundeservice tlf 6084 4008 🇳🇴 NYHED! Norske kunder kan betale moms her i butikken

Ensfarvede sæt

Trekantede Blyanter i Ensfarvede sæt

Opgrader din skriveoplevelse med MinBlyants samlede sæt af trekantede blyanter i et ensfarvet matchende design. Her finder du også Jumboblyanter med navn på, som er tykke blyanter med navn på. MinBlyants blyanter i træ med navn er af den højeste kvalitet fra Faber-Castell. Det ergonomiske design og komfortable grip-design giver en behagelig ergonomisk skriveoplevelse, der ligger perfekt i din hånd. MinBlyants udvalg af trekantede blyanter er specielt designet til at imødekomme behovene hos børn, skoleelever, kreative sjæle og andre skriventusiaster. Blyanterne fra Faber Castell er gode til skolestart, for børn i alle aldre. De findes i mange farver.
Køb trekantede blyanter med navn fra Faber-Castell online hos MinBlyant og opdag kvalitetsblyanter med en trekantet form, der giver bedre greb og kontrol. MinBlyants blyanter med navn på er ikke kun praktiske, de kommer også i et stilfuldt ensfarvet design i flere farver. Vælg mellem vores store udvalg af farver og find din personlige favorit. Uanset om du bruger dem i skolen, på arbejdet eller til kreativt arbejde, vil disse blyanter i ensfarvet sæt hjælpe dig med at opnå den bedste skriveoplevelse.

Find dine favoritter fra det anerkendte mærke Faber-Castell og oplev at både du og dit barn får en stor skriveglæde. Kvalitet, funktionalitet og stil går hånd i hånd hos MinBlyant, og vi er her for at sikre, at du får det perfekte værktøj til din skriveproces. Gør dig klar til at skrive med stil ved at købe vores ergonomiske trekantede blyanter til skolebrug og meget mere.